O baie fierbinte este unul dintre cele mai speciale momente ale zilei, in care te eliberezi de stres, iti faci timp pentru tine si te poti opri cateva minute pentru a te bucura de apa calda, de muzica relaxanta sau mai vioaie.

De aceea, tot ceea ce intra in componenta unei bai fierbinti ar trebui sa fie in concordanta cu sentimentul acelui moment special, asa ca nu poti uita sa pui cireasa de pe tort, si anume prosoapele!

Daca doresti sa te orientezi corect atunci cand alegi un prosop de baie, trebuie sa stii ca durabilitatea acestuia va fi determinata de calitate.

Si oricat de tentante ar fi ofertele la seturile de prosoape, poti sa uiti de aceste „chilipiruri” daca nu-si indeplinesc corespunzator functia de absorbtie si uscare.

Daca esti interesat de cum sa alegi prosopul de baie potrivit, atunci citeste mai departe pentru ca urmatoarea achizitie sa merite.

In functie de scop

Cu totii ne simtim rasfatati in hoteluri. Unitatile de cazare au standarde ridicate si sunt pregatite sa ne faca sa ne relaxam, punandu-ne la dispozitie atat produse, cat si servicii.

Cand vine vorba despre prosoape, hotelurile sunt etalonul de la care ar trebui sa pornesti, cand iti alegi prosoapele.

Ele sunt impartite pe mai multe categorii: de fata, de maini, de corp si de picioare. Ba, in unele cazuri, ofera chiar si prosoape cu gluga pentru par – in cazul doamnelor.

Asadar, tine in minte cele patru categorii, ca sa simti rasfatul de la hotel. In plus, pregateste doua seturi de prosoape si pentru oaspeti, pe care sa le ai pregatite, indiferent de moment.

In functie de cromatica baii

Prosoapele se asorteaza mereu cu aspectul general al baii. Cu cat tonurile folosite in amenajare sunt mai deschise sau mai neutre, cu atat ai mai multe optiuni.

Citeste continuarea aici: De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi prosoapele de baie