Niciun machiaj, oricat de elaborat ar fi, nu este complet fara fardul de obraz. Aspectul de „bujori in obrajori” desavarseste machiajul si invioreaza aspectul fetei, sculptand cu usurinta pometii si conturul fetei.


Pentru un machiaj perfect, aplicarea fardului de obraz trebuie realizata in mod corect si, mai mult decat atat, nuanta blush-ului trebuie sa fie cea potrivita culorii tenului tau. Tehnica de aplicare a fardului de obraz variaza in functie de forma fetei fiecarei femei.

Aplica blush-ul cu o pensula speciala

Inainte sa-ti dezvaluim secretele aplicarii corecte a fardului de obraz trebuie sa stii ca este important sa folosesti o pensula speciala. Acest produs ajuta la distribuirea uniforma a blush-ului, iar aspectul final va fi unul cat mai natural.

Inainte de a aplica fardul de obraz, distribuie pe fata si gat un strat de fond de ten si asigura-te ca il aplici uniform. Vei obtine o baza buna si rezistenta.

De asemenea, dupa ce iei fardul din paletar, scutura pensula pentru a indeparta excesul. Astfel, eviti o eventuala patare a obrazului, la primul contact cu pensula.

Alege nuanta care ti se potriveste

Citeste continuarea articolului aici: Ilumineaza intr-o clipa machiajul tenului cu fardul de obraz