Atunci cand vrem sa decoram un dormitor matrimonial trebuie sa tinem cont de gusturile pe care le avem noi si partenerul nostru, care, pana la urma, suntem cei care ne vom bucura de dormitor.

Acest dormitor este una dintre cele mai intime camere din casa si nu toate stilurile vor fi potrivite, intotdeauna va depinde de persoana, in acest caz, de cuplu.

De asemenea, tine cont de faptul ca, fiind vorba de un dormitor de cuplu, acesta trebuie sa indeplineasca o cerinta fundamentala: amandoi trebuie sa va simtiti bine in el si in concordanta cu stilul sau.

Iluminatul, vopseaua de pe pereti, salteaua, patul, noptierele, comoda, totul influenteaza crearea unei atmosfere invaluitoare si foarte relaxante, ceea ce va va ajuta sa adormiti mai bine.

Aminteste-ti ca dormitorul este probabil camera in care vei petrece cele mai multe ore din zi si ca este esential pentru comoditatea, confortul si odihna voastra personala.

In acest articol dorim sa iti oferim cateva reguli pentru a atinge echilibrul perfect si a obtine astfel un spatiu bine organizat si decorat, care sa devina o oaza de deconectare si relaxare.

Amenajarea patului trebuie sa fie conform dimensiunilor acestuia

Un pat matrimonial inseamna dimensiuni generoase, iar atunci cand vorbim de amenajarea acestuia, totul trebuie sa fie pe masura.

Va fi nevoie sa alegi pilote pentru pat dublu si in consecinta si lenjerii aferente dimensiunilor acestora.

Este recomandat sa optezi pentru pilote mari, din materiale de calitate, care sa iti ofere confort in timpul somnului, atat prin prisma mentinerii temperaturii, cat si la nivel de acoperire.

O pilota pentru pat dublu va permite ambilor parteneri sa se bucure de confort, astfel incat niciunul sa nu ramana dezvelit.

Citeste continuarea aici: Reguli pentru amenajarea unui dormitor matrimonial